• 0 Items - 0.00
    • Geen producten in winkelmand.

Blog

  • Home
Vrouw Suzanne Buis over hoogbegaafdheid met video

Het is de Week van de hoogbegaafdheid. De organisatie wil met deze week aandacht genereren voor hoogbegaafdheid en misvattingen weerleggen. Suzanne Buis schreef al meerdere boeken over hoogbegaafdheid. Speciaal voor deze week schreef ze voor VROUW eerder al onderstaand stuk dat we vanwege de actualiteit herplaatsen. “Zorg dat de hoogbegaafden in je team, in je bedrijf, in je klas, zich gehoord en gezien voelen!”

Jij kent ook hoogbegaafden

Suzanne Buis schrijft: “Wist je dat je tientallen mensen kent die hoogbegaafd zijn? Van elke honderd mensen zijn er gemiddeld een of twee hoogbegaafd. Dus van iedereen die je bent tegengekomen op school, hobby’s, werk, buren, vrienden en familie, vrienden van je kinderen zijn er tientallen hoogbegaafd. Weet jij wie dat zijn?”

GEK

“In deze Week van de hoogbegaafdheid (t/m 17 maart) zijn er in het hele land presentaties over hoogbegaafdheid. Opdat hoogbegaafden beter worden (h)erkend. Voor de hoogbegaafden zelf is dit belangrijk, omdat er vaak allerlei kwartjes gaan vallen. ‘O, heeft dat er ook mee te maken?’ en ‘Aha, dus ik ben niet gek’ zijn uitspraken die ik vaak hoor,” vertelt Suzanne Buis.

Lees verder en bekijk de video op Vrouw.nl