• 0 Items - 0.00
    • Geen producten in winkelmand.

Blog

  • Home

Dinsdag 7 juli en donderdag 9 juli verzamelen we voor de Natuurdagen bij het Droomdenkers Talentcentrum.
#onderzoek in de #natuur
Van daaruit gaan we op onderzoek uit met Katja van Dalen van Natuurlijk Begaafd. Zij is een soort boswachter die alle mooie verhalen kent over planten en dieren. Je kunt haar alles vragen, of natuurlijk gewoon lekker luisteren naar de interessante weetjes.
#verhalen
Ik ben zelf ook dol op verhalen; je kent mij misschien van mijn boeken over De droomdenker, Lizzy, Floortje Bellefleur en de Glitterclub. Ik ga vertellen over Storytelling (hoe vertel je een goed verhaal), met een superleuk filmpje over een vogeltje dat niet goed van zijn nest durft.
#knutselen en #spelen
Verder gaan we knutselen en natuurlijk lekker spelen tussen de schitterende hoge bomen in een uniek stukje Limmen 💗🌿🍀
Op de foto’s een indruk van het Droomdenkers Talentcentrum. Daar kun je heerlijk spelen, knutselen en werken aan een boek.
Katja en ik zijn zelf ook Droomdenkers (#creatief, #hoogsensitief, #hoogbegaafd en #beelddenkers). Je hoeft dat niet allemaal te zijn om mee te doen, als je maar graag vraagt en praat, en zin hebt in natuur, onderzoeken, spelen!
En het wordt heerlijk weer!
#ouders #relaxen
De Natuurdagen zijn van 10 tot 15 uur. Ouders kunnen lekker een kwartier verderop naar het strand, of shoppen en lang lunchen in Alkmaar (20 min rijden).
#laatsteplekken
AANMELDEN
Heb je een zoon of dochter van 7-12 jaar of wil je iemand tippen? Graag! Doe het meteen, want er zijn nog maar een paar plekjes.
IK WIL MEE!
 
https://volliefs.nl/boeken/droomdenkers-in-de-natuur/
#creatief #onderzoekend #gevoelig #dromers #denkers