• 0 Items - 0.00
    • Geen producten in winkelmand.

Blog

  • Home
Ondernemers workshop 2

LIMMEN – Op vrijdag 29 mei (eerder al op vrijdag 28 februari) geeft Chris Veldt, een 28-jarige ondernemer uit Castricum, een workshop voor ondernemers bij Droomdenkers Talentcentrum in Limmen.
Chris is de eigenaar van Spotter Coffee en heeft veel geleerd van andere ondernemers, seminars bijgewoond en workshops bezocht. Hij verzorgt gastcolleges op scholen, waarbij hij ook enthousiast deelt wat hij leerde als reiziger en muzikant.

Hoe start je een bedrijf?

Ook op social media is te zien dat veel jongeren en jong-volwassenen belangstelling hebben voor ondernemen. Maar waar moet je beginnen?
Chris: ‘Hoe moet ik dat qua financiën doen? Loop ik veel risico? Wat als het niet lukt? Heb ik er wel genoeg tijd voor? Hoe werkt dat met de Kamer van Koophandel? Ik wil ondernemen, maar waarom heb ik geen goed idee? Dit zijn vragen die in je opkomen als je aan ondernemen denkt. Maar geen paniek! Tijdens de workshop wordt alles duidelijk voor je uitgelegd.
Dus ben je geïnteresseerd in ondernemen? Of ken je een ondernemer in spe die nieuwsgierig is naar het ondernemerschap? Dan is deze workshop wat jij zoekt!

Brainstormen en netwerken

De workshop bestaat onder andere uit waardevolle informatie, brainstormsessies, er wordt fictief een bedrijf opgezet. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden. En er is natuurlijk kans om te oefenen in netwerken. Schrijf bijvoorbeeld je eigen pitch over jouw idee of bedrijf, dan weet je voortaan in één minuut een kans te creëren!

Droom niet alleen, maar plan je dromen in.

Plan

Meld je meteen aan.
Datum: Vrijdag 29 mei 2020 van 19:00 uur tot 22:00 uur
Kosten: € 25
Locatie: Droomdenkers Talentcentrum, Schipperslaan 13 in Limmen
Aanmelden kan via kantoor@suzannebuis.nl of boek hier direct jouw plek