• 0 Items - 0.00
    • Geen producten in winkelmand.

Blog

  • Home
Suzanne Buis Droomdenkers Talentcentrum online trainingen filmen met Zeb Koppes 2019-08-11 22.14.02

Suzanne Buis: “Al jaren schrijf ik boeken en geef ik presentaties bij ouderverenigingen en scholen, over hoogbegaafdheid, wat het is, wat het niet is, hoe hoogbegaafdheid invloed heeft op je gezin en op je leven, hoe je er relaxter mee kunt omgaan en hoe het makkelijker wordt op school. En hoe enthousiast en ontroerend de reacties ook, hoe opgelucht het publiek… toch had ik steeds het gevoel dat ik nog veel meer kinderen, jongeren en ouders zou willen helpen.”

Droomdenkers Talentcentrum

“Mijn werk als kinderboekenschrijver liep ook nog steeds door. Ik besloot een jaar niet te schrijven aan kinderboeken, maar me te richten op de behoefte om informatie te verspreiden en te coachen. En hoe dat dan kan lopen… binnen een paar maanden opende ik mijn Droomdenkers Talentcentrum. Daar kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht voor coaching, studiedagen leren leren en activiteiten om andere hoogbegaafden te ontmoeten. Nog voor de website online was, stonden de eerste klanten voor de deur.”

Waardevolle informatie over hoogbegaafd zijn

Suzanne besloot ook de belangrijkste adviezen en inzichten van haar boeken en presentaties te delen in een online beschikbare cursus. “In tien videolessen kan iedereen deze informatie horen, zien en lezen: thuis of onderweg, op elk gewenst tijdstip, zonder geregel om bij een training of presentatie te kunnen zijn. Zo kan iedereen makkelijk en snel bij deze waardevolle informatie die deskundigen de afgelopen jaren met me gedeeld hebben. De cursus is ideaal voor ouders die net op zoek zijn, voor leerkrachten die meer willen weten, en ouders die bij de opvoeding of in het contact met school vastlopen met hun hoogbegaafde kinderen.”

Compact en met impact

En zo is er nu de Cursus voor ouders van hoogbegaafde kinderen: hoe help ik mijn hoogbegaafde kind?
De complete basiskennis hoogbegaafdheid in 10 videolessen met Suzanne Buis.
Welke invloed heeft hoogbegaafdheid op jouw gezin? Hoe kan het ontspannen worden, voor je kind en voor jou als ouder? Zowel op school als thuis?
In tien lessen begrijp je waarom de standaardaanpak vaak niet werkt bij deze kinderen. Ontdek hoe het wél kan: een ontspannen gezin met hoogbegaafdheid!
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: http://cursushoogbegaafdheid.nl