• 0 Items - 0.00
    • Geen producten in winkelmand.

Over Suzanne

–  Suzanne – Bevlogen en betrokken, vrolijk en snel van geest  –

suzannebuis

Suzanne Buis (1973) is moeder van drie dochters en sinds 2001 zelfstandig ondernemer. Ze ontwikkelde websites, was journalist, hoofdredacteur en schreef en vertaalde meer dan honderd gepubliceerde boeken.

Suzanne is auteur van diverse boeken over hoogbegaafdheid en beelddenken, voor kinderen en volwassenen.

Suzanne werkt met spelend coachen, signaleren met het Wereldspel, geeft de Leren Leren methode voor scholieren in het voortgezet onderwijs en voor volwassenen in scholen en bedrijven, met haar bedrijf Beelddenkers Leren Leren.

Suzanne is oprichter van het Droomdenkers talentcentrum. Ze geeft landelijk presentaties over het begeleiden van hoogbegaafde kinderen, bij ouderverenigingen, aan schoolbesturen en in bibliotheken. Als Gedachtenschenker coacht ze collega’s bij het schrijven van manuscripten.

Suzanne Buis
Voor kinderen & volwassenen

Boeken voor hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken.

Boeken voor hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken.

Voor kinderen & volwassenen

Online training over hoogbegaafdheid

Voor iedereen met vragen over hoogbegaafdheid heeft Suzanne een compacte en intensieve gemaakt, een online training hoogbegaafdheid.
Het eerste deel van de cursus is voor volwassenen, het tweede deel kan samen met hoogbegaafde kinderen/leerlingen worden bekeken. Een complete cursus voor het hele gezin.

TESTIMONIALS

Ervaringen van anderen

Video’s / Vlogs
van Suzanne Buis

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws & aanbiedingen.

Blijf op de hoogte!