Home » Over Suzanne

Suzanne – Bevlogen en betrokken, vrolijk en snel van geest

Suzanne Buis (1973) is moeder van drie dochters en sinds 2001 zelfstandig ondernemer. Ze ontwikkelde websites, was journalist, hoofdredacteur en schreef en vertaalde meer dan honderd gepubliceerde boeken.

Wist je dat je rechtstreeks bij Suzanne Buis boeken kunt bestellen?
Je kunt er de boeken over Lizzy kopen, met handtekening en boekenlegger!
En De droomdenker en je kunt er gratis knutselprojecten downloaden <3
Kijk hier in de webshop van Suzanne Buis op Volliefs.nl!

De droomdenker
Suzanne besloot haar boek De droomdenker uit te geven in haar eigen Uitgeverij Vol liefs. Het is een lees- en werkboek om samen te ontdekken of de lezer zich herkent als droomdenker. De rechten van het boek zijn inmiddels verkocht aan Info3 Verlag, Duitsland. De droomdenker is ook verkrijgbaar in het Engels. Droomdenkers zijn overal!

Droomdenkers Talentcentrum
Als ervaringsdeskundige heeft Suzanne een coachingspraktijk: het Droomdenkers Talentcentrum. Hier kun je terecht voor informatie over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, beelddenken en strong-willed of temperamentvolle kinderen. Individuele coaching is mogelijk voor kinderen, jongeren en ouders.
Ook voor onderwijs- en zorg-professionals geeft ze trainingen en organiseert gastlessen door experts uit het hele land.

Online contact
Via social media is Suzanne veel in contact met haar lezers en collega-schrijvers. Volg Suzanne online.

Boeken voor volwassenen
Voor volwassenen schrijft ze informatieve, indringende boeken over hoogbegaafdheid.
Suzanne schreef ook het eerste boek dat tot stand kwam via crowdfunding: Ik date maar wat, een reisroman over liefde en relaties.

Boeken voor kinderen
Voor kinderen vanaf acht jaar schrijft Suzanne Buis de series over Floortje Bellefleur en Lizzy, verschenen bij Uitgeverij Kluitman. Ruim 500.000 feelgood-boeken vonden hun weg naar enthousiaste lezers.

Schrijfcoaching
Als de Gedachtenschenker helpt Suzanne beginnende en gevorderde auteurs via individuele coaching bij het versterken van manuscripten en het realiseren van een eigen boek.
Verder geeft ze als Schrijver in de klas gastlessen Storytelling op basisscholen en voortgezet onderwijs.

Video’s van Suzanne Buis
Op YouTube heeft Suzanne Buis een videokanaal. Je vindt er vlogs over haar werk in het Droomdenkers Talentcentrum, over de trainingen Leren Leren en over haar meidenseries.
Er zijn ook video’s van haar op andere plekken, dus zoek ook even op haar naam.

Podcasts met Suzanne Buis
De Talent&Groei podcast: voor inspiratie, nieuwe inzichten en tips, zodat jij een kind vanuit talent kan helpen groeien. Nu met Suzanne Buis van het Droomdenkers Talentcentrum.
Talent&Groei van Karen Dijkstra met Suzanne Buis over droomdenkers

Pas jij je veel aan? En denk je veel vooruit? Dan ben jij misschien wel een droomdenker. Schrijfster Suzanne Buis legt uit.
Leven zonder stress, de podcast van Patrick Kicken met Suzanne Buis.

Online training over hoogbegaafdheid
Voor iedereen met vragen over hoogbegaafdheid heeft Suzanne een compacte en intensieve gemaakt, een online training hoogbegaafdheid.
Het eerste deel van de cursus is voor volwassenen, het tweede deel kan samen met hoogbegaafde kinderen/leerlingen worden bekeken. Een complete cursus voor het hele gezin.