Home » Isa Bella

Isa Bella. Chaos op de camping

In het eerste boek lukte het Isa Bella om een mooie, roze, meisjesachtige kamer te veroveren en in het tweede deel mocht zij bruidsmeisje zijn. In Chaos op de camping gaan Isa en haar familie kamperen in Frankrijk. Isa Bella kan niet wáchten om te gaan. Ook al betekent het dat ze een hele week opgescheept zit met alleen maar JONGENS en dat ze moet overleven zonder Bibi, haar beste-vriendin-bijna-net-zo-als-een-echte-zus, in de buurt.
Gelukkig vindt ze een nieuwe vriendin. Zij lijkt wel een filmster!


Suzanne Buis heeft de supergrappige vertaling van deze serie gemaakt.

Isa Bella. Bruidsmeisje met pech

Isa Bella’s droom komt uit als ze hoort dat tante Flo gaat trouwen met de Fransman Jean-Paul en zij haar BRUIDSMEISJE mag zijn! Dat klinkt als een roze, bloemige, meisjesachtige dag met mooie cakejes en prachtige JURKEN. Maar een bruiloft voorbereiden valt nog niet mee, zeker niet met vijf van die wilde broers in huis. Die VERPESTEN alles en Isa Bella is misschien wel het meest ongelukkige bruidsmeisje ooit… Kan haar beste vriendin buurmeisje Bibi helpen om de dag toch nog tot een droomdag te maken?


Isa Bella. Verboden voor jongens

Isa Bella heeft maar liefst VIJF broers! Probeer dan maar eens een lief, mooi, perfect MEISJE te zijn, zoals buurmeisje Bibi. Dat valt niet mee…
Alsof haar vijf stinkende broers nog niet genoeg ellende veroorzaken, moet Isa Bella ook nog eens haar slaapkamer delen met de verschrikkelijke tweeling. Die vindt het grappig om slakken in haar bed te stoppen en alles wat meisjesachtig is kapot te maken. Isa’s liefste wens is dan ook een eigen slaapkamer, waarin alles roze is en die verboden is voor JONGENS! Als de familie onverwacht een erfenis krijgt, is daar ruimte voor. Maar Isa moet er heel wat voor over hebben.


Isa Bella door anderen gelezen

Ook leuk voor jongens
Ook dit derde deel in de serie van Isa Bella is een echt meisjesverhaal, met veel roze en sprookjesachtige avonturen. Toch zou ik het jammer vinden als er geen jongens zijn die dit lezen, want er wordt natuurlijk ook verteld over de luidruchtige stoere broers. Dus, jongens: lees dit boek!

leestafel.info

Heerlijk boek om lekker te lachen
De boeken over Isa Bella zijn erg geschikt voor meiden van rond de 7-8-9 jaar oud. Onze oudste dochter vindt ze in ieder geval erg leuk. Ze zijn ook heel leuk om voor te lezen. Isa Bella treft het niet met haar 5 broers. Ze is zelf helemaal gek van roze en is een echt meisje-meisje. Ook dit boek heeft weer voor veel (voor)lees uurtjes gezorgd, waarbij er veel gelachen is.

lezersreactie
bol.com

Enthousiast gelezen
De graphic-novels hebben hier in huis zijn intrede gedaan en worden enthousiast gelezen door mijn dochter. Ze genoot volop van Isa Bella Bruidsmeisje met pech en dus was ze razend nieuwsgierig naar alle belevenissen van in Frankrijk. Dus plofte ze op een lekker plekje op de bank en begon te lezen in Isa Bella Chaos op de camping.

wijtestenhet.nl

Leuke illustraties van Clare Elsom met grappige tekstjes van Suzanne Buis.

Tekst in grotere letter afgewisseld met illustraties.

Leuk voor meisjes en óók voor jongens vanaf 7 jaar.