Ik date maar wat

‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’ Schrijfster Suzanne Buis gaat in ‘Ik date maar wat’ op zoek naar een antwoord op die irritante vraag die stelletjesdozen stellen aan iedereen zonder relatie. Wil ze wel een relatie? Waarom hebben anderen wel of juist geen relatie? En hoe gaan ze daar mee om?

Ga mee op een reis door Canada, met vele gesprekken, ontmoetingen en uiteenlopende dates, beleef hoe uitputtend speeddaten is, hoe je van een blind date af komt en wat er gebeurt als je zowel een suffe muts als een mannenmagneet bent.

Laat je inspireren, zoals vele lezers voor jou: mannen kwamen in actie en hadden voor het eerst in tijden weer de moed om op een ‘normale’ manier een leuke vrouw aan te spreken. Vrouwen herkenden er zo veel in, dat ze een stuk relaxter werden in het datingcircuit. Pik gaandeweg tips en tricks op. En vooral: vermaak je.

Bestel het boek bij Vol liefs.Facebook: Ik date maar wat

‘Een luchtig verhaal doorspekt met levensvragen’

Daten? Lekker zelf weten!

De theatervoorstelling ‘Daten? Lekker zelf weten!’ tijdens de Uitmarkt Amsterdam 2017

Anderen over Ik date maar wat

Een geslaagd debuut
‘Ik date maar wat bestaat uit veel korte hoofdstukken waarin het hoofdpersonage terugblikt op een lange reeks mislukte en geslaagde dates, waarbij er veel wordt gerefereerd naar bekende films en acteurs. Daarnaast vertelt Suzanne over haar huidige belevenissen in Canada. De auteur is erin geslaagd om dit met een hoop humor te doen. De snelle afwisseling van de hoofdstukken houdt het verhaal dynamisch. Een geslaagd debuut.’
NBD|Biblion

Leuk cadeau voor haar (en hem)!
‘Ik date maar wat van Suzanne Buis is vermakelijk, spontaan, een “eye-opener” voor mannen, want hoe ziet Suuz ze, voor vrouwen ….je bent niet alleen in je zoektocht.’
Arie Buis, aandeelhouder van het boek

Heerlijk herkenbaar boek
‘Ik date maar wat’ is (…) een heerlijk herkenbaar boek voor iedereen die zich weleens in de wondere wereld van het daten begeeft. Met veel humor en een vlotte pen neemt Suzanne Buis je mee in haar zoektocht naar de ideale man, waarin dates en foute mannen, maar ook haar onzekerheden en worstelingen met zichzelf de revue passeren.
Eindelijk een leuk boek over dating en single zijn!’
MVSingles.nl

Zeer humoristisch
‘Ik ben een 53-jarige vrouw, sinds drie jaar voor het eerst van haar leven single. Eigenlijk vind ik het in mijn eentje erg leuk, maar hoop ook stiekum op “dat witte paard…”. Ik date maar wat vind ik heel herkenbaar en bovenal zeer humoristisch.’

Man, man, man… wat een leuk boek
‘Man, man, man… wat een leuk boek. Waarom ik het kocht? De titel: Ik date maar wat. Je boek? Tot op heden, jeetje… Zoveel dingen… alsof ik het ben. En dat terwijl ik een man ben.’

Lig geregeld dubbel
‘Erg leuk boek #ikdatemaarwat. Doet me qua humor denken aan Kees van Kooten. Lig geregeld dubbel.’

lezersreacties
Bol.com

In de media

Datingtip van Suzanne Buis in een uitzending van FunX Radio: ‘Wees niet bang om het masker af te leggen, van geslaagd zijn, leuk doen en complimentjes geven. Je bent niet aan het solliciteren naar een partner. Blijfvooral opletten of jij die ander eigenlijk wel de moeite waard vindt!’

Wat zijn de ‘betaalregels’ eigenlijk voor een eerste date, volgens de etiquette?

Versiercoach Tim Veninga vindt dat de man gewoon moet betalen. “Dat hoort zo, anders krijg je zo’n gênante situatie.” Schrijfster Suzanne Buis van het boek ‘Ik date maar wat’: “Discussie over de rekening is zo niet sexy.” Wie betaalt bij de eerste date? Suzanne Buis bij Editie NL

Uitgekleed door internetdate – de gevaren van online daten.

Als date-expert gaf Suzanne tips over dating in EditieNL, RTL4.
(vanaf 0.55)

 

Evers staat op met Suzanne Buis
SuzanneBuis-EversStaatOpOp dinsdag 19 oktober had Suzanne Buis een leuk gesprek over Ik date maar wat met Edwin Evers, in Evers staat op, Radio538.

Misschien zocht je naar… ik deed maar wat, ze deed maar wat, zij date maar wat, boek over dating, boek over daten, datingboek, datingtips, date-advies, tips voor dating, tip voor eerste date, hoe ontmoet ik leuke mannen, hoe spreek je een leuke vrouw aan, volwassenenboek van Suzanne Buis, susan buijs, susan buis, susanne buijs, zusane buis, suzzane buys, zusanne baars, zuzanne baas?

Je hebt het gevonden! Ik date maar wat van Suzanne Buis