Home » Creatief schrijver

Creatief schrijver

Suzanne Buis heeft al meerdere biografieën geschreven. Een daarvan is door drie uitgevers opgevraagd en vindt hopelijk spoedig een plek om door het grote publiek te kunnen worden gelezen.

Daarnaast schreef Suzanne biografieën die niet bedoeld waren voor publicatie, maar voor mensen die graag hun levensverhaal laten optekenen voor zichzelf, vrienden, familie en nageslacht.

Als creatief schrijver is Suzanne ingehuurd door o.a. internationale bedrijven, overheidsinstellingen, reclamebureaus. Neem contact op als je wilt weten wat Suzanne voor jouw project kan betekenen.

“We zochten voor een project iemand die voor kinderen schreef. Via google kwam ik bij suzanne uit. Een schot in de roos. Suzanne is meer dan schrijfster. wegens zeer goed werk en een heel prettige samenwerking, is haar opdracht uitgebreid naar het schrijven van de teksten voor de pr-materialen. Naast prachtig schrijven voor kinderen, bleek zij ook uitstekend in staat om een veelheid aan berichten aan diverse doelgroepen, in korte, heldere boodschappen om te zetten. Het schrijven zit Suzanne in het bloed. En hoe!”

Frederike Lems van www.kindofmedia.nl
mediapedagoog, content manager, content ontwikkelaar, projectleider, auteur, opvoeding, onderwijs/educatie